Memento Dual tip markers

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

Van Goedkoopstehobby.nl ontvingen wij een aantal memento dual tip markers om er een recensie over te schrijven. Hier willen we Goedkoopstehobby.nl hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Memento Inkt Marker Dual Tip zijn markers uitgerust met een penseelpunt aan de ene kant en een fijne balpenpunt aan de andere kant.
Ze hebben dezelfde inkt als de Memento stempelkussens.
Sneldrogend en kleurvast. Perfect voor gebruik op papier en hout. Ideaal om kleur aan te brengen in stempel afdrukken op papier of hout. Ook goed te gebruiken voor het aanbrengen van teksten. 

We ontvingen 10 verschillende kleuren, namelijk:

  • PM-100 Dandelion
  • PM 300 Ladybug
  • PM-301 Rhubarb Stalk
  • PM-400 Rose Bud
  • PM-501 Lilac Posies
  • PM-601 Bahama Blue
  • PM-604 Summer Sky
  •  PM-701 Cottage Ivy
  • PM- 707 Bamboo Leaves
  • PM-902 Gray Flannel

Er zijn in totaal 36 kleuren van deze Memento markers. Om een idee te krijgen heb ik een kleurenkaart van de Memento markers.

Deze stiften hebben 2 verschillende punten. Een penseelpunt en een balpenpunt. De penseelpunt is erg fijn om mee te kleuren, echter de palpenpunt, is voor kleine vlakjes ook erg geschikt. Deze stiften zijn op waterbasis. Ik ben natuurlijk ook gaan kleuren.

Ik ben allereerst begonnen te kleuren in het enige echte senioren kleurenboek. In dit kleurboek ben ik begonnen te kleuren met de penseelpunt. De stiften kleurden erg fijn op dit papier. De inkt droogde snel en mooi op, en ik had weinig last van strepen. De stiften drukten in dit boek wel door. Dit vond ik persoonlijk geen probleem, echter dit kun je natuurlijk altijd even voor- of achteraan in het boek uittesten, om zo geen plaat te verknoeien. De kleuren zijn helder en mooi van kleur. In deze plaat heb ik alle 10 de kleuren gebruikt, om zo ook te kunnen zien hoe de kleuren zouden zijn, en ik vind de kleuren goed overeenkomen met de kleuren op de kleurenkaart, waarop ik de kleuren uitgezocht heb.

Hierna heb ik nog een mandala gekleurd uit het enige echte mini mandalakleurboek. Hiervoor heb ik zes kleuren uitgezocht waar ik deze mandala mee gekleurd heb. Op dit papier kleurden deze stiften ook erg goed. De inkt drukte hierop niet door. Ik heb bij de kleinere vlakjes de balpenpunt gebruikt. Deze kleurden ook erg goed en de inkt was met de balpenpunt ook meteen dekkend. De kleuren worden mooi helder weergegeven en wat me wederom opvalt is dat ik bijna geen strepen in het gekleurde zie.


Conclusie: Deze Memento dual tip markers zijn mooie stiften, door de dubbele punt, kun je er zowel grote vlakken als kleine priegeldingen mee kleuren. De 10 kleuren die ik getest heb, zijn erg mooie kleuren. Wat me opviel tijdens het kleuren is dat ik nagenoeg geen strepen had van het kleuren. Ik ga deze stiften zeer zeker nog vaker gebruiken.

Deze stiften zijn verkrijgbaar bij Goedkoopstehobby.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *