Kleurplaat van 8 december 2016

Het is donderdag, dus dat betekent dat het weer tijd is voor een kleurplaat. Deze week hebben we een kleurplaat van Robert Roskam. Robert Roskam brengt nu een nieuw boek uit, waar deze plaat ook in verschijnt. Namelijk het boek La Belle Fleur.

Om de kleurplaat te downloaden, klik op de afbeelding. Er zal dan een nieuw scherm openen. Klik de eventuele melding om in te loggen weg, door op het kruisje te klikken. Klik vervolgens op downloaden. De kleurplaat is een .PDF formaat. .PDF formaat is te bekijken met Adobe reader. Deze is hier te downloaden: Adobe reader downloaden.

Bevalt de kleurplaat? Het boek is ook te koop. Deze is o.a. verkrijgbaar op Amazon & Createspace.

We zouden het natuurlijk ook erg leuk vinden om kleurplaten die ingekleurd zijn, terug te zien op onze like pagina. Verras ons met een zo leuk mogelijk ingekleurde kleurplaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *