Winactie Handletter workshop

tekst-winactie

In samenwerking met BBNC uitgevers hebben we weer een leuke winactie voor jullie. Hier willen we BBNC uitgevers hartelijk voor bedanken.

Wat kun je winnen?

We mogen 1 maal het boek Handletter Workshop van Lee Suttey weggeven. Wil je meer weten over dit boek, kijk dan bijvoorbeeld hier.

handletter-workshop

Wat moet je hier voor doen?

Dit waren alle voorwaarden. Kleine moeite om kans te maken op het boek Handletter workshop van Lee Suttey.

De winactie loopt tot en met 7 november 2016. Op 8 november 2016 zal de winnaar bekend gemaakt worden. De winnaar wordt gevraagd of hij binnen een week contact  op wil nemen. Dus houd onze site en/of pagina goed in de gaten. Wil je geen bericht missen, dan kun je ook nog altijd onze site volgen o.a. via mail, dan krijg je automatisch een mail als wij een nieuw bericht op onze site plaatsen. De volg mogelijkheden vind je hier rechts op de site.

2 thoughts on “Winactie Handletter workshop

  1. Mijn nieuwe hobby is creatief bezig zijn. Heerlijk doodelen en lekker kleuren vind ik reuze fijn. Met letters creëren is tof maar ’t gaat niet met gemak. Eigenlijk is het zo dat ik er niets van bak. Zou dit boek me daarbij kunnen helpen? Ik zou je met dankbetuiging overstelpen. Want ontspannen aan de slag gaan. Is heerlijk naast mijn drukke baan. Helaas zit ik niet op Facebook. Durf ik toch te dromen, fluister ik mijn verzoek. Om mij toch een kansje te geven. En maanden lang plezier te laten beleven?! Dus ja het maakt me reuze blij. Als dit speciale cadeau is voor mij… Fingers crossed!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *