De enige echte mandala kleuragenda 2017

SAM_0218

Van BBNC uitgevers ontvingen wij de enige echte mandala kleuragenda 2017 om een recensie over te schrijven. Hier willen we BBNC uitgevers hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Mandala’s zijn een zeer geliefd onderwerp om in te kleuren. Je kunt jezelf helemaal verliezen in het kleurgeven van deze ingewikkelde ronde figuren en je gedachtenstroom even stopzetten. In deze Mandalakleuragenda 2017 vind je meer dan 100 mandala’s om in te kleuren. Zo kun je het hele jaar door je rustmomentje pakken, waar en wanneer je maar wilt.  

Ik was erg benieuwd naar deze agenda, aangezien ik mandala’s kleuren altijd erg leuk vind. En dan als agenda, die je het hele jaar gebruikt en bij je hebt. Ideaal.
De agenda is mooi opgedeeld, vind ik. Achter iedere week vind je een mandala met naast de mandala altijd een pakkende quote.

SAM_0226
Deze quotes vind ik echt een leuke aanvulling op deze agenda. Hierdoor word je onbewust ook op een positieve manier aan het denken gezet.

SAM_0227

Je hebt genoeg ruimte om je persoonlijke gegevens in te vullen. En deze persoonlijke gegevens zijn echt gigantisch uitgebreid. Je kunt er zelfs je Kenteken van auto of motor op invullen, allergieën die je hebt, bloedgroep enz. Je kunt het bijna niet zo gek bedenken of je kunt het invullen.

SAM_0223

Dan volgt het jaaroverzicht met de Feestdagen. Hier staan Belgische en Nederlandse feestdagen in, maar ook bijv. Allerheiligen, begin wintertijd, enz. Ook de Jaarplanner ontbreekt in deze agenda niet. Met een kleine ruimte om bijvoorbeeld verjaardagen op bij te houden, al schrijf ik die persoonlijk altijd gewoon in de agenda, want op de jaarplanner vergeet ik dan altijd te kijken.

Iedere week is verdeeld over 2 pagina’s, hierdoor heb je genoeg ruimte om je afspraken op te schrijven.

SAM_0222
Ik zal jullie ook nog wat voorbeelden geven van de mandala’s die in deze agenda staan. Enkele van deze platen zijn we ook al tegen gekomen in het enige echte mandalakleurboek om te versturen, maar er staan ook hele nieuwe mandala’s in.

Ik ben ook gaan kleuren in de agenda. Het papier voelt dik genoeg aan, dus ik ben benieuwd of dat ook zo is, als ik ga kleuren.
Ik ben begonnen met stift. En heb hierbij gekozen voor de Sakura Koi Coloring brush pens. Deze stiften hebben een kwastpunt en deze kleurde erg fijn op dit papier. De kleur wordt mooi weergegeven en bleef mooi op de plek zitten, hij droogde mooi op en drukte niet door naar de achterkant. Ik ben dan ook tevreden met het resultaat.

SAM_0221

Hierna ben ik gaan kleuren met potlood. Ik heb hierbij gekozen voor de Staedtler ergosoft potloden. Het papier is ook goed geschikt om met potloden op te kleuren. Het pigment wordt goed opgenomen door het papier. Ook bij weinig druk komt er genoeg pigment op het papier.

SAM_0220

Conclusie: Ik kan maar een ding zeggen. Ik ben enthousiast. Deze agenda vind ik erg leuk. De functionaliteit van de agenda is goed. Je hebt genoeg ruimte om je afspraken en dergelijke op te schrijven. Daarnaast is het formaat Mandala’s erg leuk om tussendoor te kleuren. Je kunt zelfs een aantal potloden of stiften in je tas doen, je agenda heb je ook altijd bij je dus kun je in een vrije minuut even lekker ontspannen kleuren.

Gegevens van deze agenda:
Titel: De enige echte mandala kleuragenda 2017
Uitgever: BBNC uitgever
ISBN: 9789045319506
Prijs: € 14,99

Deze agenda is o.a. verkrijgbaar bij Alles voor kleuren & Bol.com.

2 thoughts on “De enige echte mandala kleuragenda 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *