Bright Ideas colored pencils

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

foto 1

Van Abrams and Chronicles ontvingen we een set bright ideas pencils om er een recensie over te schrijven. Hiervoor natuurlijk onze hartelijke dank.

Informatie te vinden op het internet over deze potloden ( vrij vertaald ):
Deze set met stijlvol ontworpen kleurpotloden is zeker een uitbreiding voor elke kleurboek fan. Met rijke, zachte en briljante kleuren. Perfect voor schaduwen aanbrengen, mengen en kleuren. Deze potloden zullen een toevoeging zijn aan elk creatief project. De 10 potloden zijn pre-geslepen en verpakt in een slanke en robuuste doos. Makkelijk mee te nemen naar elke inspiratieplek.

Zoals de informatie al aangeeft zitten deze potloden inderdaad in een mooi stevig doosje. Makkelijk uit te schuiven zodat je gelijk kunt beginnen. Er zitten 10 potloden in deze verpakking met mooie gangbare kleuren.

foto 2

Ik heb daarom mijn eerste mandala gekleurd met 9 van deze kleuren. De witte heb ik alleen gebruikt om hier en daar te blenden. Dit werkt trouwens erg fijn. Het witte potlood blendt de aangebrachte kleuren erg mooi.

foto 3

Het pigment van deze potloden is mooi fel. Het aanbrengen gaat soepel. Het is een fijn zacht potlood, dat zonder veel druk te hoeven zetten, goede kleurafgifte heeft. Mengen gaat ook erg goed zoals ik in mijn volgende plaat laat zien. Laagjes kleuren is dan ook geen enkel probleem. De kleuren worden hierdoor nog intenser. De punt is vrij stevig en ik heb geen last gehad van kruimelen of afbreken.

foto 4

Wij hebben de standaard kleuren ontvangen. Er zijn echter nog twee dozen verkrijgbaar met elk ook 10 potloden. Namelijk een doos met metallic tinten en 1 doos met neon kleuren. Dus zeker leuk om deze 3 sets te combineren.

Ik had deze potloden nog niet eerder gebruikt en vind ze zeker de moeite waard. Ze kleuren erg makkelijk doordat ze zachter zijn. Ze bevatten veel pigment dus je hoeft weinig druk te zetten. Mengen doen ze ook prima. Zeker een aanrader voor mensen die graag met een laagjes techniek kleuren. Bovendien is het erg leuk dat ze uit te breiden zijn met een metallic en / of neon set.
Ik ben zeer tevreden en zal ze zeker vaker gebruiken.

Deze potloden zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *