Opnieuw spitse punt aan je Pitt Artist brush pen

Heb je ook wel eens dat je punt van de Faber Castell Pitt Artist brush pen niet meer zo heel mooi spits is? Dat probleem had ik ook met een enkele stift die ik veel gebruikte. Hierdoor kun je helaas geen fijne strakke lijnen meer tekenen of hele kleine vakjes meer kleuren, want dan ben je toch bang dat je buiten de lijntjes gaat. Maar… voordat je deze stiften weggooit en nieuw koopt… Wacht hiermee!

Je kunt namelijk weer een mooie spitse punt krijgen. 

 • Je hebt je Pitt Artist brush pen waar de punt niet meer zo mooi van is.
  SAM_0125
 • Dan pak je een pincet en die zet je over de punt heen. En trek je de punt voorzichtig uit de stift.
  SAM_0126
 • Als je de punt er uit hebt, zie je dat de punt aan de kant die in de stift zat ook in een punt loopt en dus mooi om te draaien is.
  SAM_0127
 • Steek de gerafelde punt (waar je eerst mee tekende en/of kleurde) in de stift. En duw hem voorzichtig in de stift met behulp van de pincet.
  SAM_0128
 • Hierna heb je weer een mooie spitse punt aan je Pitt Artist pen brush als of die nieuw uit de winkel komt, terwijl je anders wellicht een nieuwe was gaan kopen omdat met de punt niet fijn meer werken was.SAM_0129

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad en net als ons zo nog langer plezier hebben van je Pitt Artist Brush pennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *