Denksport: Tijd voor Kleur! nummer 1

cover

Informatie die erover te vinden is op internet:
Het eerste kleurtijdschrift voor volwassenen

Men kan er niet meer omheen, kleuren voor volwassenen in een internationale hype! Niet zo vreemd natuurlijk, want lekker kleuren is toegankelijk, ontspannend en zelfs stress verlagend. En net als puzzelen is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige hobby voor volwassenen. Om antwoord te geven op deze grote vraag naar kleurboeken presenteert Denksport daarom met trots Tijd voor Kleur!

Tijd voor Kleur!

Het papier van Tijd voor Kleur! is zorgvuldig geselecteerd, zodat er ook met viltstiften goed gekleurd kan worden.

Met 22 x 27.5 cm is het een lekker grote uitgave, vol kleurplaten in verschillende stijlen. Van interessante patronen, mandala’s en landschappen tot  bloemen, vlinders en andere dieren. Heerlijk om een aantal uren in weg te kleuren. Iedere 8 weken verschijnt er een nieuwe editie met prachtige kleurplaten. En met de consumentenprijs van € 4,95 is de 48 pagina’s tellende Tijd voor Kleur! ook een mooi cadeauartikel.

Dit boekje heb ik ontvangen van Denksport, waarvoor mijn dank.

In dit boekje gelijk gaan bladeren wat er voor platen in stonden en was een verscheidenheid aan kleurplaten. Waardoor er voor ieder wat wils in zit.

Bovenstaande is gekleurd met potloden wat erg fijn kleurt op het papier van deze denksport boekjes.

Denksport zegt dat deze kleurplaten ook goed gekleurd kunnen worden met viltstiften. Dit heb ik natuurlijk ook uitgetest. En helaas drukken de stabilo 68 en stabilo 88 in dit boekje toch echt door. Wat wel zonde is want de tekeningen zijn echt leuk.

Je zou de achterkant nog wel kunnen kleuren. Maar als je deze met potlood doet blijft de stift van de andere kant toch nog zichtbaar. Wat dus wel een minpuntje is. Misschien kan denksport dit nog mee nemen in een van hun volgende uitgaven.

Al met al is dit een uniek tijdschrift met voor ieder wat wils. Echter met stift moet je voorzichtig zijn aangezien deze toch wel doordrukken.

Dit boekje verschijnt 1 keer per 8 weken. De verkrijgbaarheid was hier (in het zuiden van het land) wel wat moeilijker. In verschillende winkels en boekhandels gekeken echter hadden ze deze nergens in het assortiment. Dit kan natuurlijk zijn door dat dit boekje helemaal nieuw is.

Er kan echter ook een abonnement op dit boekje genomen worden en dan krijg je iedere 8 weken automatisch het boekje in de bus.

Meer informatie over het abonnement van Denksport vind je hier: Denksport Tijd voor kleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *