All-in Art markerset

full36360622
Bron: All-in Creatives

Van All-in Creatives ontvingen we een set markers om er een recensie over te schrijven. We bedanken All-in Creatives hier hartelijk voor.

Informatie die te vinden is op het internet over deze set markers: Onze basisset met 24 verschillende kleuren is ideaal om uit te proberen , of tekenen en kleuren met sketch markers wel wat voor jou is. De set heeft van elke kleurgroep minstens 1 marker en bevat extra grijstinten en huidskleuren.

Productspecificatie
• op alcoholbasis, loopt dus niet uit over je papier
• brede (7 mm) en smalle (1mm) punt (beide viltpunten)
• ‘blenden’ zeer goed
• grote variëteit aan kleuren

Deze set met 24 markers ontvingen we in een mooi zwart bijpassend draaghoesje zodat ze makkelijk op te bergen zijn.
Er zijn diversen sets verkrijgbaar. Erg handig hierbij is dat de kleuren ook los te verkrijgen zijn.
All-in Creatives test elke levering van markers uitgebreid op kwaliteit (kleurintensiteit, mate van blenden en de inktstroom). Hoe ze kleuren ga ik zo testen. Mijn eerste indruk is dat ze erg prettig in de hand liggen. De doppen zitten er stevig op en met een klik hoor je of ze goed dicht zitten. De beide punten zien er hetzelfde uit als de meeste bekende merken. Nummer van de kleur is goed aan beide kanten te lezen. Aan de buitenkant is goed het verschil te zien welke punt je nodig hebt. Aan de dunne punt zit een grijs randje, misgrijpen is dus niet aan de orde.

foto 2

Mijn eerste plaat heb ik ingekleurd zonder te blenden. Ik heb de marker hier puur uitgeprobeerd om te kijken hoe de inkt zich houdt. In een kleurboek met gewoon papier, zoals de meeste kleurders van ons ze gebruiken. Ik heb hiervoor een mandalaboek gebruikt dat enkelzijdig bedrukt is. Alcohol markers drukken namelijk bijna altijd door. Ik heb echt met plezier deze mandala gekleurd. De markers kleuren erg mooi en natuurlijk ook streeploos. Ben voor de zekerheid iets van de rand van de tekening afgebleven. Markers kunnen nog weleens uitvloeien op gewoon papier. Maar daar had ik hier totaal geen last van. De kleuren blijven mooi fel en drogen prima op.

foto 3

Met mijn tweede plaat heb ik geprobeerd om jullie te laten zien dat je met markers ook erg goed kan blenden. Blenden is eigenlijk kleuren vervagen of kleuren in elkaar over laten gaan. Met markers op alcohol basis is dat erg leuk om te doen. Meestal gebruik ik dan drie opvolgende tinten. In dit geval heb ik geel, oranje en rood gebruikt. Begin met de lichtste tint uitlopend naar de rode. Daarna ga je met de lichtste kleur over de aanzetten. Door de alcohol mengen de kleuren zich door elkaar en krijg je een prachtig resultaat.

foto 4

Met markers kun je ook grotere oppervlaktes streeploos kleuren. Dit is te zien op mijn derde plaat die ik gekleurd heb op 150 grams papier. Dit is nog fijner om op te kleuren. De inkt word namelijk niet zo snel opgezogen waardoor je langer met je markers doet. Zelfs de lichtste tinten kleuren streeploos.

foto 5

Ondanks dat je op gewoon papier goed kan kleuren met markers is toch het meest aan te raden om speciaal marker papier te nemen. Het papier is gladder dan gewoon schetspapier zodat er minder inkt uit de markers wordt opgenomen. Daarnaast drukt de inkt ook minder snel door het papier heen, wat wel zo fijn is als je meerdere lagen over elkaar heen wil gebruiken. Er word minder inkt gebruikt dus doe je langer met je marker.

Concluderend vind ik het erg goede markers. Dit basisset bevat genoeg tinten om mee te beginnen. Je kunt de kleuren natuurlijk ook mengen.
De sets zijn verkrijgbaar in 24 , 48 en 80 stuks. Alle setjes sluiten qua kleuren op elkaar aan, je kunt op deze manier stapsgewijs een collectie van 152 verschillende kleuren opbouwen. Ze zijn te gebruiken in enkelzijdig bedrukte boeken maar beter is nog op speciaal marker papier. Ze worden geleverd in bijpassende draaghoes. Ik vond ze prima kleuren en ze doen echt niet onder bij de bekende merken. Een aanrader dus.

Deze markers zijn verkrijgbaar bij All-in Creatives.

Momenteel heeft All-in Creatives een mooie actie.

15% korting op je gehele bestelling en een gratis Japanse A4 markerpad (t.w.v. 12 euro) bij bestellingen vanaf 50 euro! Gebruik de code ‘kleurig‘ om gebruik te maken van de kortingsactie. Bestel je markers snel, want de actie is van korte duur!

One thought on “All-in Art markerset

  1. Ik vind de eerste kleurplaat echt geweldig. Wat een mooie kleuren!! Ik ga dit opslaan onder mijn favorieten. Misschien voor in de toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *