Whimsical world

Dit keer hebben we de vraag gekregen van Robertsillustraties om een review te schrijven over het zevende kleurboek van Robert Roskam. Het leuke aan deze review is dat ik dus niet het boek in handen heb maar ik heb het complete boek als download ontvangen. Hiervoor willen we Robertsillustraties natuurlijk hartelijk bedanken.

Informatie over dit kleurboek: ( vrij vertaald ): Whimsical world is een kleurboek voor alle leeftijden, met 18 leuke, luchtig, landelijke illustraties gemaakt door Robert Roskam.
Elke pagina is een kunstwerk op zijn eigen. Dit kleurboek zorgt voor uren van vreugde voor alle leeftijden.
De prachtige illustraties in dit boek, zijn als alles klaar is, ideaal om in te lijsten, of als een geschenk.
Dus haal  uw potloden te voorschijn om te kleuren  en te genieten van dit kleurboek, vol plezier en luchtige illustraties.
Wanneer u dit kleurboek digitaal aanschaft, krijgt u 4 PDF-bestanden, elk met 5 illustraties om te downloaden, op te slaan op uw computer of laptop. U kunt ze meteen, afdrukken op elke gewenst papier.
Zorg ervoor dat u de bestanden in de beste of de hoogste kwaliteit afdrukt.
(meer…)

Fotoboek van Fotofabriek

SAM_0013

Een tijd geleden werden we benaderd door Fotofabriek of we een fotoboek wilden testen en natuurlijk hoe onze ervaringen hier mee zijn.

Wat zegt Fotofabriek zelf over hun A4 fotoalbum met harde kaft:

Het Fotoboek Hardcover A4 Staand is populairste fotoalbum in ons assortiment. Bij de prijs inbegrepen zijn 24 bladzijden, maximaal kunnen er 200 bladzijden in dit fotoboek. Het Fotoboek Hardcover A4 Staand heeft een stevige hardcover omslag, gratis voorzien van foto, tekst en rugtitel.

  • A4 staand fotoalbum met harde kaft(21x30cm)
  • Inclusief 24 pagina’s, uit te breiden tot 200 pagina’s
  • Voorzien van hardcover omslag met gratis foto, tekst en rugtitel
  • Perfect gedrukt, hoogwaardig gebonden en snel geleverd
  • Mogelijk te maken met de lay-flat bindtechniek voor een perfecte vlakligging

Alle pagina’s van dit luxe fotoalbum zijn voorzien van een beschermende coating die beschadiging van uw mooie foto’s tegengaat. Gebruik onze geavanceerde fotoalbum software en maak zelf dit professionele fotoboek. Tevens begint en eindigt elk fotoboek met een schutblad. Standaard bevat het fotoboek witte schutbladen, maar het is ook mogelijk om voor zwarte schutbladen te kiezen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling perfect gedrukt en afgewerkt wordt. (meer…)

Even wat uitleg

Zoals jullie weten plaatsen we regelmatig links van Bol. Dit doen we onder onze recensies, maar ook op onze Facebook-like pagina. Dit doen we natuurlijk omdat we jullie willen wijzen waar bepaalde dingen te verkrijgen is, en om jullie te voorzien van tips van nieuwe of leuke boeken.  Maar dit doen we ook omdat we partner geworden zijn van Bol. Dit wil zeggen dat we voor iedere verkoop die via onze link gedaan is, we een heel klein percentage er van krijgen. Dit kost jullie niks extra, maar wij zijn er heel erg mee geholpen.

Wat doen we met deze inkomsten? (meer…)