Colour your life

Van Pepper Books ontvingen wij “Colour your life” om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hier willen wij Pepper Books hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet: Een dagboek bijhouden kost vaak veel tijd. Met dit prachtig uitgevoerde kleurendagboek mag je antwoord geven op vragen wanneer jij tijd en zin hebt. Door de mooie kleurplaten erbij wordt het een dierbaar en persoonlijk boekje om altijd te bewaren. Het persoonlijkste cadeau voor jezelf en een ander. (meer…)

Christmas winterkleurkaarten


Van BBNC uitgevers/MUS Creatief ontvingen wij de Christmas winterkleurkaarten om uit te testen en een review over te schrijven. Hier willen wij BBNC uitgevers/MUS Creatief hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen op internet over deze kaarten: De Winterkleurkaarten van Valerie McKeehan brengen je meteen in winterse sferen en geven je een instant warm gevoel vanbinnen. Deze wereldberoemde chalk-artist geeft op haar eigen vakgebied en in haar eigen stijl vorm aan een prachtige set kleurkaarten. De luxe doosjes met 20 verschillende, inkleurbare winterkleurkaarten bevatten ook 20 bijpassende enveloppen. Verblijd je familie, vrienden en collega’s in de decembermaand eens met een prachtige zelfgekleurde winterkaart!  (meer…)

DIY-Pakket Handlettering met kortingscode en winactie!


Van E-Life-Style ontvingen wij de Do It Your Self pakket Handlettering om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Hier willen we E-Life-Style hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Maak de mooiste teksten en inspirerende quotes op de producten in dit DIY-pakket. Het pakket zit vol met fijne papierwaren (notitieboekje, zakjes, kaarten, enveloppen, labels, stickers etc.) en de basis benodigdheden voor het tekenen. Schrijf een lief kaartje aan een vriendin, maak een miniposter voor aan de muur of geef een persoonlijke boodschap aan een cadeau. De instructies laten de basis van het handletteren zien.

 INHOUD DIY-PAKKET HANDLETTERING:

 • stap-voor-stap instructie
 • potlood
 • gum
 • liniaal
 • passer
 • fineliner
 • fineliner blokpunt
 • kraft notitieboekje
 • 10x oefenpapier A5
 • 3x mooi papier A5
 • 5x labels
 • 3x kraft zakken
 • 5x witte zakjes
 • 6x kraft ronde stickers
 • 5x enkele kaarten A6
 • 5x enveloppen A6

(meer…)

De enige echte mandala kleuragenda 2017

SAM_0218

Van BBNC uitgevers ontvingen wij de enige echte mandala kleuragenda 2017 om een recensie over te schrijven. Hier willen we BBNC uitgevers hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Mandala’s zijn een zeer geliefd onderwerp om in te kleuren. Je kunt jezelf helemaal verliezen in het kleurgeven van deze ingewikkelde ronde figuren en je gedachtenstroom even stopzetten. In deze Mandalakleuragenda 2017 vind je meer dan 100 mandala’s om in te kleuren. Zo kun je het hele jaar door je rustmomentje pakken, waar en wanneer je maar wilt.   (meer…)

Schrijven met penseel plus winactie

header-smp.nl_
Bron: Makerisme.nl

Eind vorig jaar kwam ik door toeval op de Facebook pagina van Karin Joan uit. Ik zag op haar pagina dat ze bezig was om een digitale workshop Schrijven met penseel te maken. Aangezien het toch wel wat raakvlakken had met kleuren leek me dit hartstikke leuk  dus ben ik haar gaan volgen.

Informatie die te vinden is over Schrijven met penseel:
Er zijn 3 online workshops Schrijven met Penseel (smp) op 3 niveaus.
In deze workshops mag je het volgende verwachten

– Inspirerende video-lessen met stap voor stap instructies en veel tips en trucs
– Handig hulp-werkbladen om mee aan de slag te gaan
– advies over te gebruiken materialen (bekijk ook Karin Joan’s Favorieten voor verkoopadres)
– Leren in eigen tempo
– online, dus geen reiskosten of reistijd
– ‚ontmoet’ de andere workshop leden in de besloten Facebook groep
– 1,5 JAAR lang toegang

(meer…)

Kleurglossy Het enige echte kleurmagazine voor volwassenen nummer 3

SAM_0058

Van uitgeverij Personalia ontvingen wij de Kleurglossy om een recensie over te schrijven. Hier willen we uitgeverij Personalia hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet:
Naast diverse kleurplaten en reviews over kleurboeken laten wij ook in deze uitgave weer diverse kunstenaars aan het woord, zoals Dikke Dames-tekenaar Julia Woning, maar ook tekenaar en professioneel inkleurder Dick Heins. Inkleuren is namelijk niet alleen een prachtige hobby, maar ook een prachtig vak!

En dat kleur meer is dan alleen kleur op papier, vertelt tv-tuinman Rob Verlinden: “Uiteindelijk ben je als tuinman ook altijd met kleur en compositie bezig.” Ook vieren we in dit nummer het honderdste geboortejaar van Fiep Westendorp met prachtige kleurplaten. Dit en nog veel meer lees je in deze derde uitgave van de KleurGlossy. (meer…)

ColoSoloBook

Bron: Soloapp.nl/ColoSolo/

Van Wilfred van der Kluft ontvingen wij de app ColoSoloBook om uit te testen en een review over te schrijven. Hier willen we Wilfred van der Kluft hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is over deze app: ColoSoloBook is een kleurboek met maar liefst 150 originele kleurplaten. De kleurplaten zijn door de ontwikkelaar ontworpen met de ColoSolo Apps.

Met ColoSoloBook kun je direct aan de slag met keuren. Je kiest het materiaal waarmee je wilt kleuren en het papier dat daar het beste bij past. Bijvoorbeeld: Markers op DCP papier en Waterbasis stiften op Aquarelpapier of mat fotopapier. Je print je kleurplaat op dit papier, zo groot en zo vaak je maar wilt.

In ColoSoloBook zitten:
50 “Mandala’s”
50 “Fullpage” mandala patronen
25 “Random” gevulde kleurplaten
25  “Simple” kleurplaten 

De “Simple’ kleurplaten zijn speciaal gemaakt voor kinderen. In totaal 150 kleurplaten voor veel en lang kleurplezier, voor alle leeftijden! En dat voor nog geen 3 cent per tekening. Daar kan geen gedrukt boek tegenop. 
Een foutje of een vlek is jammer maar geen enkel probleem. Je print de plaat gewoon overnieuw. En het kleuren zelf, wel zo prettig, altijd op een vlakliggend en makkelijk draaibaar werkveld. Doordrukken ….geen enkel probleem, de achterkant is onbedrukt waardoor je geen tekening verliest!

We wensen je veel kleurplezier!! (meer…)

ColoSolo Man II XL

Cover

Van Wilfred van der Kluft ontvingen wij de app ColoSolo Man II XL om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Wilfred hartelijk bedanken.

Informatie die is te vinden op internet: Dit is deel 2 van de best verkochte ColoSolo app wereldwijd, boordevol (XL)  nieuwe goed op elkaar afgestemde patronen.
En  net als “ColoSolo Man” speciaal ontwikkeld om Mandala’s te maken.
Met “ColoSolo Man II XL” maak je zelf je eigen, hoge kwaliteit, kleurplaten voor volwassenen. Je print ze uit op papier dat het beste past bij jouw tekenmateriaal, bijvoorbeeld kleurpotloden, viltstiften, inkt of verf.
“ColoSolo Man II XL” is dus geen App om op je tablet kleurplaten in te kleuren. Je moet de platen printen.
Je bepaalt zelf hoe ingewikkeld de kleurplaten zijn en de grootte van de kleurvlakken. Ook voor jonge kinderen kun je met “ColoSolo” uitstekend minder ingewikkelde kleurplaten maken. (meer…)

ColoSolo Tombow

icon350x350Informatie die te vinden is op internet: Dit is een speciale uitgave van de unieke ColoSolo serie.
Deze versie is gemaakt in samenwerking met Tombow en geeft een overzicht van alle mogelijkheden die in de andere ColoSolo Apps zijn gebruikt plus speciaal voor Tombow ontworpen patronen.
Op deze manier proberen wij de twee werelden van digitaal ontwerpen en het handmatig inkleuren met prachtige levende kleuren te combineren.
Door gebruik te maken van deze App in combinatie met de ABT Dual Brush Pens krijgt U een mooi inzicht in de mogelijkheden van beide producten. (meer…)

Very Mappy Nederland

1. voorkant

Van Very Mappy ontvingen we de XXL Map Nederland om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Very Mappy natuurlijk hartelijk bedanken.

2. achterkant

Informatie die te vinden is op internet:Ga op ontdekkingsreis door de 12 provincies! Scheur met je auto van Leeuwarden naar ‘s-Hertogenbosch en kleur de zeehonden in de Noordzee.
Gezellig samen spelen, kleuren én van alles over Nederland leren.

 • Grote kleurplaat: 120 x 85 cm
 • Mapje met grappige & leerzame weetjes
 • Twee talen: Nederlands & Engels

(meer…)