Bruynzeel Rembrandt Rijksmuseum kleurpotloden

foto-1

Informatie die te vinden is op internet over deze potloden: Dit schitterende blik met 50 kleurpotloden is een mooi eerbetoon van Bruynzeel en het Rijksmuseum aan de Hollandse Meesters van de schilderkunst. De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, een hoogtepunt van een bezoek aan het Rijksmuseum, siert de buitenkant van dit blik met mooie kleurpotloden. De potloden zijn gemaakt van hoogwaardige pigmenten, waardoor ze een mooie kleurafgifte hebben en onderling goed mengbaar zijn. De dikke kern van 2,9 mm zorgt voor extra lang kleurplezier. De potloden worden in een stevig blik geleverd zodat je na het kleuren je potloden weer netjes kunt opruimen.

Alle potloden van Bruynzeel zijn met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout. Ook zijn Bruynzeel potloden dubbel gelijmd, zodat ze extra sterk zijn en de kans dat de kleurkern breekt – bijvoorbeeld als het potlood op de grond valt – minimaal is! Dit voorkomt gebroken punten en zorgt ervoor dat je het potlood amper hoeft te slijpen. Bruynzeel, voor langdurig kleurplezier!   (meer…)

Crayola supertips

foto 1

Van Crayola kregen we deze supertips om ze te testen en er een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Crayola natuurlijk hartelijk bedanken.

Informatie die te vinden is op het internet: Afwasbare viltstiften met een dunne punt, waarmee je ook brede lijnen kunt tekenen. Zachte intense kleurafdruk voor goede bladbedekking. Kleurt tot meer dan 185 m.
(meer…)

All-in Art markerset

full36360622
Bron: All-in Creatives

Van All-in Creatives ontvingen we een set markers om er een recensie over te schrijven. We bedanken All-in Creatives hier hartelijk voor.

Informatie die te vinden is op het internet over deze set markers: Onze basisset met 24 verschillende kleuren is ideaal om uit te proberen , of tekenen en kleuren met sketch markers wel wat voor jou is. De set heeft van elke kleurgroep minstens 1 marker en bevat extra grijstinten en huidskleuren.

Productspecificatie
• op alcoholbasis, loopt dus niet uit over je papier
• brede (7 mm) en smalle (1mm) punt (beide viltpunten)
• ‘blenden’ zeer goed
• grote variëteit aan kleuren

(meer…)

Edding Calligraphy set 1255

VNKM1929

Van Edding ontvingen wij een set calligraphy stiften om uit te testen. Hier willen we Edding hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Edding 1255 kalligrafie pen in 2mm, 3,5mm en 5mm.
Viltstiften met kalligrafie-punt.
Gepigmenteerde, permanente, zeer lichtbestendige inkt op waterbasis, watervast op bijna alle oppervlakken.
Voor kalligraferen en zeer zacht schrijven.  (meer…)

Cretacolor Passionbox

This is the Dutch review, do you want to read the English review. Press here.

Foto1X

Deze prachtige Cretacolor Passionbox ontvingen wij van de firma Brevillier. Hartelijk dank hiervoor.

Informatie die te vinden is op internet: Deze omvangrijke tekenset CRETACOLOR® Passion Box bevat een mooi assortiment fijnste tekenmateriaal zoals potloden, krijt en houtskool met passend toebehoren. Word geleverd in een prachtige houten doos.
De potloden en stiften in de CRETACOLOR® Passion Box lenen zich uitstekend voor het maken van een gedetailleerde tekening of als aanvulling voor de fijne structuren in een tekening op houtskool en krijt.
Deze 25-delige teken- en schets set bevat als inhoud:

  • rissKoolstift zacht+miedium
  • zwartkrijt medium
  • sepiastift licht+donker
  • rode stehen stift vet+droog
  • witkrijt medium
  • stiften – reisskool medium, witkrijt medium, zwartkrijt medium
  • pastels 7 mm x 7 mm – permanent wit, oker donker, rode stehen licht, Vandyck bruin, omber, ivoor zwart
  • grafietstafjes breed7 mm x 14 mm – schetskool, rode stehen kool droogsepiastift donker droog, nerostift extra zachtpPapier wisser 7 mm
  • kneedgum
  • potloodslijper

Uitstekend geschikte teken- en schets set om als cadeau te geven. (meer…)

Chameleon Color tones pens

This is the Dutch review. Do you want to read the English review? Press here.

9200000045517270

Al enige tijd wilde ik de Chameleon Color tones pens hebben, en toen ik deze in de winkel zag liggen, was ik dan ook verkocht en moest ik ze dan ook meenemen.

Informatie die te vinden is op internet: Set met alle 20 kleuren Chameleons, een kleurloze blender, een detailpen en 10 reserve penseelpuntjes. De inkt is bij te vullen, de alcohol ook en de punten zijn vervangbaar. Eigenschappen van de Chameleon color tone marker: Dubbelzijdige stift. Japanse super zachte penseel punt en kogel punt. Professionele kwaliteit inkt op alcohol basis. Navulbaar met inkt. De punten kunnen vervangen worden. Permanent op de meeste oppervlakken. Te gebruiken in combinatie met alle andere alcohol inkten. Niet giftig en geen sterke geur. Ideaal voor alle papierhobbies, Manga tekenen, grafische toepassingen en fijne kunst. (meer…)

Edding 1200 metallic stiften

This is the Dutch review. Do you want to read the English review? Press here.

Edding Metallics doosje dicht

Van Edding ontvingen we een doosje met zes kleuren metallic stiften, waarvoor we Edding hartelijk bedanken.

Op internet is de volgende informatie over deze stiften te vinden:
Tekenen en schrijven met een ‘metaaleffect’, dat kunt u met onze edding 1200 metallic colourpen. Deze marker is ideaal om op donker papier of karton te gebruiken, en zelfs op papiersoorten met een glad oppervlak. Of het om persoonlijke felicitaties op een donkere kaart gaat, het beschrijven van een fotoalbum of een sfeervolle kalender, bijna ieder idee kunt u met dit product eenvoudig uitvoeren. Ook voor gewoon schrijven of markeren is de edding 1200 metallic colourpen zeer geschikt. Wilt u bijvoorbeeld naambordjes of andere opschriften ontwerpen die goed leesbaar zijn en er elegant uitzien, dan kunt u de edding 1200 metallic colourpen daar perfect voor gebruiken.
De 1-3 mm breedte en de zachte punt van deze mooie fiberstift is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze kleuren worden in een in water opgeloste inkt door een filtersysteem naar de punt van de stift geleid, waardoor de inkt bij het aanbrengen zeer dekkend en krachtig voor de dag komt. De kleur is na het opdrogen van de inkt zeer lichtbestendig. (meer…)

Sakura Stardust gelpennen glitter

SAM_0191

Van Kleurenenzo ontvingen wij een setje Sakura Stardust gelpennen om een review over te schrijven. Hiervoor willen we Kleurenenzo hartelijk bedanken.

Informatie die te vinden is op het internet: Handige klapblister met een op elkaar afgestemde kleurenselectie van Stardust. Verrassend leuk schrijven, tekenen en versieren. Extreem hoog glittereffect. De inkt houdt op zowel wit, zwart als glanzend papier. Gelly Roll is ’s werelds beste gelschrijver dankzij de inkt met watergedragen pigment. De unieke gel-inkt technologie zorgt voor een soepel schrijfresultaat. (geen druk vereist). (meer…)

Sakura Koi coloring brush pens

Cover

Van Kleurenenzo ontvingen wij een setje Koi coloring brush pens om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hier willen we Kleurenenzo natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Met Sakura Koi Coloring Brush Pens kun je eenvoudig levendige kleuren toevoegen aan iedere schets, tijdschrift, cartoon, illustratie en stempel. De 12 transparante inktkleuren mengen gemakkelijk, zodat je een veelheid aan kleuren en effecten kunt bewerkstelligen. (meer…)

Marco Raffine 7100

foto 1

Ook ik was nieuwsgierig naar de Marco Raffine 7100. Ik had er al verschillende platen van gezien en voor dat kleine prijsje wilde ik ze nog wel gaan aanschaffen.
Ik heb ze via een Chinese site gekocht voor 17 euro maarde prijzen kunnen nogal variëren. Je kunt ze ook krijgen via ebay of via amazon. Maar daar zijn ze iets duurder dan de Chinese site.

foto 2

Informatie die ik vond op internet: (vrij vertaald) R A FF I N E stelt de kunstenaar in de dop in staat om te experimenteren met een kleur product voor volledige zelfexpressie. Verfijnt het zachtste van potloden in combinatie met een ongelooflijk sterke en levendige waaier van kleuren. Grotere leads zorgen voor grote lijnen en expressieve tekening, ideaal voor meerdere lagen en mengen. Perfect voor amateurs, gedetailleerde illustraties, tekeningen en geavanceerde levendige schetsen. (meer…)