Rapsodie in het bos

Van BBNC uitgevers/MUS Creatief ontvingen wij het boek “Rapsodie in het bos” om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Hier willen wij BBNC uitgevers/MUS Creatief hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet over dit boek: Rapsodie in het bos is een meesterwerk van de Japanse illustrator Kanoko Egusa. Kanoko neemt je mee naar haar mysterieuze wereld, waarin je een kijkje krijgt in het mysterieuze leven van de dieren die er leven. De dieren leven er vrij, onaangeraakt door mens en techniek. Je vindt er exquisiete planten en natuur, uitbundige bloeiers, antieke architectuur, prachtige landschappen en natuurlijk de schattigste dieren. Van fluffy konijnen die je een bos bloemen presenteren, een duif in een koekoeksklok en muisjes die een taart versieren tot geheime deuren in boomstronken, eekhoorns in wollige truien en trommelende wasberen – sprookjesachtiger dan dit wordt het niet. Het boek neemt je ook nog eens mee door alle vier de seizoenen, met hoosbuien in april, kuikentjes en lammetjes in het voorjaar, sappige fruitbomen en bloeiende bloemen in de zomer, oogstvelden en vallende bladeren in de herfst en natuurlijk kersttaferelen en rendieren in de sneeuw tijdens de winter. Kanoko’s prachtige, fijne lijnenspel zorgt ervoor dat je in het boek wordt gezogen en meteen zin krijgt om de platen met kleur te vullen. De tekeningen zijn een mix van enkele pagina’s en spreads en het boek is dubbelzijdig bedrukt. Kanoko Egusa is een Japanse freelance illustrator en designer uit Sendai, in het noorden van Tokyo. (meer…)

Schemertijd

Van BBNC uitgevers/MUS Creatief ontvingen we het boek “Schemertijd” geïllustreerd door Maria Trolle om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Hier willen we BBNC uitgevers/MUS Creatief hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet over dit boek: Stap in de magische schemering waar de grens tussen dag en
nacht vervaagt en de schaduwen trucjes uithalen met je ogen. De dieren nestelen zich in weelderig groen dat hen omsluit voor de nacht. Kijk uit voor alle wezens die juist ’s nachts tot leven komen in alle hoekjes en gaatjes. Laat je geest tot rust komen door het kleuren van diepte en kleurschakeringen in de mooiste bloemen en vazen. In dit boek vind je ook een plantenregister met de Latijnse namen, voor degenen die van botanisch kleuren houden.
Het boek is prachtig uitgevoerd met een kartonnen kaft, goudkleurig linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de
voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen. Je zal tot over je oren verliefd worden op de 96 pagina’s vol met weelderige tuinen, bloemen en dieren – zo uit het Scandinavische landschap geplukt.

Maria Trolle is grafisch ontwerper en illustrator. Ze woont in Tyreso, net buiten Stockholm. Haar passie voor tuinieren loopt als een rode draad door haar werk, waarbij ze zich dagelijks laat inspireren door planten, bloemen en dieren – het liefst uit haar eigen tuin. (meer…)

Mein Winterspaziergang

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

We kregen van Bastei Lübbe dit winterboek om er een recensie over te schrijven.
Hiervoor natuurlijk onze hartelijke dank.

Informatie te vinden is over dit op internet ( vrij vertaald ):
Kom in mijn winter wonderland! Frisse lucht kietelt in de neus en de eerste vorstbloemen sieren de ramen. De winter is hier! Pak je kleurpotloden en puntenslijper en kom mee op een winterse wandeling door dit bijzondere boek. Wilde sneeuwbal gevechten, romantische kerstmarkten en verleidelijke banket tafels door het Leven. Kleur met heldere kleuren om de grijze buitenlucht tegen te gaan. (meer…)

Untangle

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

foto-1

Van Victoria Slater kregen we dit review exemplaar van Untangle om er onze mening over te geven. Hiervoor natuurlijk onze hartelijke dank.

Over dit boek hebben we de volgende informatie gevonden op het internet. ( vrij vertaald ): Dit boek zal u in een wereld van vrede en rust brengen. Er zijn veertig ongelooflijk gedetailleerde ontwerpen voor u om te kleuren. Neem een pauze en wat tijd om uw gedachten te ontwarren. U zult genieten van het proces om deze ontwerpen te kleuren en tot leven te brengen. De ontwerpen zijn gepositioneerd in het boek, zodat u in staat bent om het gehele ontwerp te kleuren. Knip ze eventueel uit om andere dimensie te geven. Één pagina per ontwerp, zodat eventuele inkt , niet door zal bloeden en geen andere designs beschadigen. (meer…)

Carnet de coloriage Nature

 

Carnet coloriage Couv_03-11-2014

Van La couronne de Comte kregen we dit kleurboek om er een recensie over te schrijven. We willen ze daar natuurlijk voor bedanken.

Informatie over dit boek te vinden op het internet ( vrij vertaald):
Dit kleurboek is vooral gericht op volwassenen. In dit boekje van 24 pagina’s (formaat 21 x 29,7 cm) staan gedetailleerde tekeningen met verschillende vogels. U kunt ervoor kiezen om de platen in te kleuren met viltstiften of kleurpotloden.
U kunt ook kiezen voor aquarelpotloden om in te kleuren. Maar in dat geval gebruik dan weinig water om te voorkomen dat het papier gaat bobbelen.
Deze collectie kleurboeken voor volwassenen bieden u mooie kleurboeken die uitnodigen tot ontspanning. De kleurboeken voor volwassenen zijn tegelijkertijd ontspannend en toegankelijk voor iedereen! U zult er mooie momenten mee beleven, weg van de drukte in het dagelijkse leven.
U kunt deze platen ook erg mooi ophangen als ze gekleurd zijn.
Technische gegevens
• 24 pages – 21 x 29,7 cm
• Onderwerp : Vogels
• Aantal pagina’s : 24 (48 dessins)
• Formaat : 21 x 29,7 cm
• Papier : 120 gr (meer…)

Wat inspireert jou? kleurboek

SAM_0040

Van Harper Collins ontvingen wij het boek Wat inspireert jou? kleurboek van Kelsey Montague. Wij willen Harper Collins hier hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet over dit boek: Kelsey Montague, wereldberoemd dankzij haar unieke mix van streetart en social media, creëert prachtige muurschilderingen, waarbij voorbijgangers onderdeel worden van het kunstwerk. Het resultaat wordt gedeeld op social media via #whatliftsyou. Wat inspireert jou? bevat niet alleen haar prachtige kunstwerken, maar gaat een stap verder. Op elke pagina word je namelijk uitgedaagd om het kunstwerk tot leven te brengen, en om het resultaat te delen met de wereld om je heen. Origami, maskers, waaiers: het boek bevat allerlei creatieve 3D-elementen die je kunt inkleuren en waarmee je je eigen kunstwerk kunt maken. Kelsey Montague opereert op het snijvlak van illustraties, kunst in de openbare ruimte, interactieve designs en social media. Met haar 25.000 volgers op Instagram communiceert ze over hoe ze kunst verweeft met het dagelijks leven. (meer…)

Kleur je eigen Rembrandt en zijn leerlingen

Kleur je eigen Rembrandt kaft

Van Kosmos Uitgevers ontvingen we een reviewexemplaar van “Kleur je eigen Rembrandt” waarvoor we hen hartelijk danken.

Informatie wat op internet te vinden is: Kleur je eigen Hollandse meester in het kleurboek Kleur je eigen Rembrandt en zijn leerlingen van kunstenares Carola Rombouts. 12 kleurplaten op A3-formaat met de bekende meesterwerken van Rembrandt van Rijn en zijn leerlingen Gerard Dou, Govert Flinck en Ferdinand Bol. Bij elke kleurplaat staat ook het originele meesterwerk afgebeeld als voorbeeld. De wereldberoemde schilderijen bevatten heel veel mooie details om uren te kunnen kleuren met kleurpotloden, stiften of krijt. Kleur je eigen Hollandse meesterwerk voor aan de muur! Kleuren voor volwassenen met Rembrandt.

Door werken van oude meesters te bestuderen, analyseren en te ‘verlijnen’,  heb ik ze anders en beter leren kennen. Dat was niet altijd eenvoudig, alleen al vanwege mijn schatplichtigheid aan de  grote schilders.  Het was een feest om te doen, nu kan het  kleurfeest beginnen! – Carola Rombouts. (meer…)

Swear word coloring book

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

SAM_0117

Van Adult coloring world ontvingen wij het Swear word coloring book om een recensie over te schrijven. Hier willen we hun hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet (Vrij vertaald): Dit scheldwoorden kleurboek bevat 40 enkelzijdig bedrukte kleurplaten. Dit zorgt er voor dat u iedere pagina makkelijk kunt ophangen of inlijsten. Dit zorgt er tevens voor dat het doordrukken geen enkel probleem is, zelfs niet bij het gebruik van markers. Dit maakt het boek geschikt voor allerlei materialen, van kleurpotloden, tot alcoholmarkers.

Dit fantastische boek met designs met scheldwoorden is ontworpen door een van onze eigen artiesten. Iedere plaat is door ons persoonlijk uitgezocht, om kwaliteit te verzekeren. We weten dat je soms een boek koopt omdat je onder de indruk bent van een geweldige cover, en dan teleurgesteld wordt door de ontwerpen die in het boek staan. Wij verzekeren dat dit nooit gebeurt met een van onze boeken en verzekeren je dat alle platen in het boek van begin tot einde van een hoge kwaliteit zijn.

Dit scheldwoorden kleurboek voor volwassenen heeft een grote verscheidenheid aan designs. Dit boek is een leuk en geweldig grappig cadeau om aan vrienden en familie te geven. Als je iemand kent die graag van een grapje houdt, dan is dit boek een hit. Als je van humor en kleuren houdt dan bevalt dit boek zeker.
(meer…)

Gulliver’s New Travels

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

foto 1

Van Pavilion Books ontvingen wij “Gulliver’s New Travels” gemaakt door James Gulliver Hancock. Wij bedanken Pavilion Books hartelijk voor het ontvangen boek.

Informatie die je vindt op het internet: Een moderne kijk op het klassieke verhaal van Gullivers Travels in de vorm van een kleurboek. In Gulliver’s New Travels brengt Illustrator James Gulliver Hancock zijn obsessies voor de wereld herindelen en het reizen met zijn oog voor detail. Het resultaat is een creatief kleurboek geinsprieerd door Swift’s 18-eeuws klassieke verhaal bestaande uit verschillende werelden, zoals het  land van de kleine Lilluput en het gigantisch Brobdingnag. Er is een hele magische wereld te kleuren. Plaatsen overal ter wereld, allerlei landschappen, en zelfs toekomstige werelden en van planeten ver weg. De illustraties zijn speels en grillig, maar altijd prachtig om naar te kijken. U wordt aangemoedigd om verder te gaan met de tekeningen en de tekening je eigen tekening te laten worden of je nu met potlood of pet bezig bent. Tijdens het kleuren, zult u details ontdekken die u, zo nog niet gezien had. Zoals de duiker die tussen de bloemen zwemt en een kleine klimmer die tussen de cactus zit.  Een must have voor iedereen met een passie voor kleuren en diegene die houdt van platen van een creatief talent.
(meer…)

Tangled Treasures coloring book

This is the Dutch review. Do you want to read the English review? Press here.

foto 1

We kregen van Quartoknows het boek Tangled Treasures om er een recensie over te maken. Hiervoor natuurlijk onze hartelijke dank.

Informatie die te vinden is op het internet ( vrij vertaald): Iedereen die houdt van patronen inkleuren, moet zich zeker eens wagen aan deze tangle schatten. De creatieve patronen nodigen uit om je gedachten te laten varen en heerlijk weg te dromen bij het kleuren. Niet voor niets wordt deze tak van kleuren ook wel creatieve meditatie genoemd. Voor dit bijzondere boek heeft Jane Monk 52 zeer originele tekeningen gemaakt, waarbij ze Zentangle ® patronen heeft gecombineerd met haar eigen technieken. Als extraatje vind je voorin informatie over kleurtechnieken, welke materialen je kunt gebruiken en kleurenschema’s. Hiermee onderscheidt Tangle schatten zich van andere boeken op dit gebied. De pagina’s zijn enkelzijdig bedrukt en voorzien van een rillijn. Zo kun je de plaat moeiteloos uit het boek halen, zodat je alle ruimte hebt om deze goed in te kleuren. Jane Monk woont in Australië samen met haar man, zoon en drie katten. Tekenen is haar passie. Sinds 2010 is Jane gecertificeerd Zentangle® docent.
(meer…)