Crayola Supertips

Van Crayola ontvingen wij een set Crayola supertips om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hier willen we Crayola hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet over de Crayola supertips: Deze set viltstiften bevat maar liefst 50 sprankelende kleuren.
De stiften kunnen tegen een stootje en de stiftpunten zijn niet gemakkelijk in te drukken. Met deze punten kunnen zowel dunne als dikke lijnen gemaakt worden. Ideaal voor tekenen, schrijven en inkleuren!

• Hoge kwaliteit viltstiften van Crayola.
• In 50 heldere en intense kleuren.
• Met geventileerde veiligheidsdop.
• Extra lange levensduur.
• Afwasbaar van huid en kleding.
• Vanaf 3 jaar. (meer…)

Spectrum Noir Metallic potloden

This is the Dutch review. Do you want to read the English review? Press here.


Van Goedkoopstehobby ontvingen wij een set Spectrum Noir metallic potloden om uit te testen en een review over te schrijven. Hier willen we Goedkoopstehobby hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet over deze potloden: Deze metallic potloden van Spectrum Noir zijn een gloednieuwe toevoeging aan het assortiment van onze Spectrum Noir potloden. Ze zorgen voor een fantastische kleureffect op zwart of donker papier.

Deze nieuwe premium kwaliteit potloden zijn beschikbaar in 12 verschillende kleuren, verpakt in een luxe blik. (meer…)

Spectrum Noir Aquablend Essentials

This is the Dutch review. Do you want to read the English review? Press here.

Van Goedkoopstehobby ontvingen we een set Spectrum Noir Aquablend Essentials potloden om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Hier willen we Goedkoopstehobby hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet over deze potloden: Aquablend potloden brengen u alle voordelen die ook de premium Aquarel artiest graag gebruikt, maar met de controle, het gebruiksgemak en het gemak van een potlood. Met alleen de zuiverste hoge kwaliteit pigment, is elke kleur volledig in water oplosbaar voor onovertroffen mengen en dekking. De potloden bevatten pure kunstenaar kwaliteit pigment, volledig in water oplosbaar met geen residu of vlekken. Elk potlood is zacht, 4mm dikke kern met een onberispelijke kleurdekking die moeiteloos zal mengen als het nat is.

 

 • AquaBlend potloden geeft u alle voordelen van een premium Aquarel kunstenaar.
 • 96 kleuren in totaal
 • Met behulp van alleen de zuiverste hoogwaardige pigmenten , is elke kleur volledig oplosbaar in water voor onovertroffen kunnen mengen en dekkingen
 • Zachte, dikke 400mm kern voor naadloos mengen. Mengt moeiteloos als het nat is.
 • Werkt ook perfect met droogkleuren op bv kraft papier.

(meer…)

Spectrum Noir Colourblend

This is the Dutch review. Do you want to read the English review? Press here.

Van Goedkoopstehobby ontvingen wij een set Spectrum Noir Colourblend potloden om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hier willen we Goedkoopstehobby hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet over deze potloden:

 • ColourBlend is een nieuwe collectie van mengbare potloden voor (in)kleuren, schetsen en illustraties
 • 120 kleuren in totaal
 • Hun hoogwaardige pigment voorziet een enorme variatie in kleuren en intensiteit van elkaar
 • Zachte, dikke 400mm kern voor naadloos mengen en schaduw effecten

(meer…)

Nuvo Brush script pens

This is the Dutch review. Do you want to read the English review? Press here.

Van Goedkoopstehobby ontvingen wij een setje Nuvo Brush script pens om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Hier willen we Goedkoopstehobby hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet over deze stiften: De Brush script pennen van Nuvo zijn ontworpen om te helpen met het creëren van gedetailleerde, levendige design elementen voor je papier crafting projecten. Deze pennen zijn op waterbasis en hebben een flexibele borstel tip. De Brush tip betekent dat u zowel dikke en dunne lijn kan maken.
(meer…)

Crayola kleurkoffer inspiratie + Winactie

Van Crayola ontvingen wij het Crayola Kleurkoffer inspiratie om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Hier willen we Crayola hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet over dit kleurkoffer: De Inspiratie Kleurkoffer van Crayola is dé kleurset voor de echte creatieveling! Deze uitgebreide kleurkoffer bevat verschillende kleurartikelen van hoge kwaliteit voor het maken van de mooiste creaties. Daarnaast is de koffer eenvoudig overal mee naartoe te nemen. De schrijfwaren van Crayola geven de meest heldere en felle kleuren. Deze kleurset bevat maar liefst 150 onderdelen. De inkt van bijgevoegde viltstiften is gemakkelijk afwasbaar van huid en kleding.

Kleurkoffer voor de kleine en grote creatieveling.

– Bevat 64 waskrijtjes, 22 mini kleurpotloden, 40 viltstiften en 30 blanco papiervellen.
– De schrijfwaren van Crayola geven de meest heldere en felle kleuren.
– Inkt van viltstiften is afwasbaar van huid en kleding.
– Draagbaar, om overal mee te nemen.   (meer…)

Spectrum Noir Illustrator

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

Van Goedkoopstehobby ontvingen wij een setje Spectrum Noir Illustrator markers om er een recensie over te schrijven. Hier willen we Goedkoopstehobby hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet over deze markers:
De Illustrator pennen hebben dezelfde kleuren reeks als de oorspronkelijke Spectrum Noir alcohol markers, echter met een volledig nieuwe en exclusieve punten combinatie. Perfect voor bestaande Spectrum Noir gebruikers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen, maar ook aantrekkelijk voor nieuwe klanten in de groeiende markt op het gebied van kunst, tekenen en kleuren.

Meer informatie over de Spectrum Noir Illustrator:

 • Super fijne punt – voor precieze, nauwkeurige detaillering en het fijne lijnen werk
 • Ergonomische huls – voor ultiem comfort, waardoor een scala aan grepen en teken- en schets stijlen mogelijk zijn
 • Kunstenaars kwaliteit inkt – voor vlekkeloos neerleggen en mengen van kleuren
 • Flexibele brushpunt – voor mooie gladde vullingen en natuurlijke, artistieke lijnen

(meer…)

Nuvo Aqua flow

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

Van Goedkoopstehobby ontvingen wij een setje Nuvo Aqua flow Summer Holiday om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Hier willen we Goedkoopstehobby hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Nuvo Aqua Flow pennen zijn speciaal ontworpen om een aquarel effect te krijgen. Deze pennen geven een helder, levendig effect. De perfect gevormde aquarel borstel penpunt maakt de pennen zeer veelzijdig en zijn perfect… (meer…)

Bright Ideas deluxe colored pencils

Dit is de Engelse review, lees je liever de Nederlandse review. Klik dan hier.

From Abrams and Chronicle we received this luxurious colouring box with pencils for writing a review about. We want to thank them very much for this.

Information you can read on the internet about this pencils: This set of stylishly designed coloured pencils, featuring primary, neon, and metallic shades, is sure to unleash the imagination of any coloring book fan. With rich, smooth, and brilliant color—perfect for shading and blending—these pencils will add pizzazz to any creative project. The 36 pencils are pre-sharpened and packaged in a sleek and sturdy case, easy to carry with you to any place where inspiration may strike!   (meer…)

Bright Ideas deluxe colored pencils

This is the Dutch review, do you want to read the English review? Press here.

Van Abrams and Chronicle books ontvingen wij deze luxe kleurdoos met potloden om er een recensie over te schrijven. Hiervoor natuurlijk onze hartelijke dank.

Informatie die te vinden is op het internet over deze potloden ( vrij vertaald ):
Deze set van stijlvol ontworpen kleurpotloden, met primaire, neon, en metallic tinten, spreekt zeker tot de verbeelding van elke kleurfan. Met rijke, stralende en briljante kleuren perfect voor schaduw en mengen.
Deze potloden voegen veel pit toe aan een creatief project. De 36 potloden zijn pre-geslepen en verpakt in een stevig en degelijk blik. Makkelijk mee te nemen naar elke plaats waar u inspiratie op kunt doen en creatief bezig kunt zijn.
De gekleurde lood in deze potloden is vrij zacht. Voor het beste resultaat, gebruik dan een goede puntenslijper. (meer…)