Colour Creative Markers Fine

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

Fine verpakking

Van Manuscript ontvingen wij een setje Colour Creative Markers Fine om uit te testen en een review over te maken. Hier willen we Manuscript hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet (vrij vertaald): Laat je fantasie de vrije loop met Colour creative stiften… Geschikt voor kinderen van alle leeftijden en volwassenen. De stiften zijn niet alleen ideaal vanwege de mooie kleuren maar ook vanwege de uitwasbare inkt, ventileerbare dop en de comfortabele grip.

(meer…)

Tulpen aquarelleren

Je kunt nog steeds meedoen aan de winactie op onze Facebookpagina, daar maak je kans op dit leuke boek. Deze winactie loopt nog tot 30 juni 2016.

SAM_0158

Van Karakter uitgevers ontvingen wij het boek Tulpen aquarelleren om een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Karakter uitgevers hartelijk bedanken.

SAM_0165

Informatie die te vinden is op internet: Duidelijke stap-voor-stap foto’s en inclusief zes uitneembare en her te gebruiken overtrekvellen.
Mensen die willen leren bloemen te schilderen of aquarelleren maar weinig ervaring hebben met tekenen of schilderen, vinden alles wat ze nodig hebben in dit boek.

(meer…)

Creatief handletteren & meer

SAM_0121

Van BBNC uitgevers ontvingen wij het boek Creatief handletteren & Meer om een recensie over te maken. Hier willen we BBNC Uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

SAM_0122

Informatie die te vinden is op intetnet: Maak prachtige, met de hand geschreven kunst en objecten met Creatief handletteren en meer. Dit fraaie boek staat vol creatieve voorbeelden, leuke oefeningen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Je ontdekt hoe je woorden en letters door middel van hedendaagse kalligrafie en verluchting, illustratie en schrijven met krijt verandert in adembenemende projecten die je kunt gebruiken als cadeaus, woningdecoratie en meer. Je leert onder meer hoe je krullen en versieringen, handgeschreven letters op doek, een krijtbord en decoratief aardewerk kunt maken en hoe je je werk kunt digitaliseren om uit te printen! De auteurs van Creatief handletteren en meer geven je heel veel inspiratie en kunstenaarstips om je te motiveren en onderwijzen tijdens je ontdekkingstocht in de wereld van het handletteren. Oefenpagina’s bieden je bovendien de mogelijkheid je eigen stijl te ontwikkelen.  

(meer…)

Vive Le Color! Africa

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

foto 1

Van Abrams & Chronicle Books ontvingen wij “Vive Le Color -Afrika- coloring book” . Wij bedanken Chronicle Books voor het ontvangen boek.

Informatie die te vinden is op internet: Of je nu compleet wil afschakelen of creatief bezig wilt zijn tijdens het reizen of tijdens het tv kijken, dit kleurboek voor volwassenen biedt 72 pagina’s met mooie en meditatieve ontwerpen geinspireerd op de kunst en de natuur van Afrika.
• Langs de bovenkant gebonden boek, ideaal voor links en rechtshandigen. 
• Uitneembare pagina’s zorgen er voor dat het eenvoudig is je werk te tonen of te delen. 
• 72 kleurplaten, enkelzijdig gedrukt op hoog kwaliteit papier, dat geschikt is voor potloden, markers en aquarellen. 
• Compact formaat, ideaal tijdens het reizen, en door de kleinere pagina kost het minder tijd om af te krijgen. 
• Het boek heeft een dik karton als achterkant, zodat je ook op je schoot  kunt kleuren.  (meer…)

Grace

foto 1

Van Arkmedia ontvingen wij het boek Grace, *kleuren *overdenken * ontspannen. Wij bedanken Arkmedia hartelijk voor het ontvangen boekje.

Informatie die te vinden is op internet: Grace is een heerlijk boek om mee tot jezelf te komen. Creëer een stilte-moment door te kleuren, te overdenken, te ontspannen. Met korte overdenkingen, prachtig vormgegeven bijbelteksten en platen om in te kleuren. Over onder andere genade, geluk en ontspannen leven. De kleurboeken van Marcel Flier – ‘Kleur je leven’, ‘Kleur je dag’ en ‘Kleur je wereld’ zijn een succes in binnen- en buitenland. De rechten zijn verkocht aan Engeland, Brazilië en Duitsland.Erica Kramer woont in Haarlem. Ze maakt deel uit van een missionaire kerk in de Haarlemse wijk Schalkwijk. In het dagelijks leven is ze redacteur bij uitgeverij Ark Media. Erica schreef meerdere succesvolle boeken met overdenkingen voor vrouwen.Marcel Flier schetst, tekent en ontwerpt dessins en producten. Als ontwerper weet hij steeds in te spelen op trends. Naast de kleurboeken ontwierp hij ook de succesvolle kaartenseries voor Morgensterkaarten.  (meer…)

Creative coloring patterns of nature

Dit is de Engelse review. Lees je liever de Nederlandse review? Klik dan hier.

Creative coloring patterns of nature

From Fox Chapel Publishing we received Creative Coloring “Patterns of Nature” by Valentine Harper. We want to thank Fox Chapel Publishing very much for this.

Information on the internet: Inside this gorgeous coloring book for grownups are 30 ready-to-color art activities that explore the beautiful natural textures of the world around us. Each illustration is so richly detailed it might take you hours to complete just one page. But you don t need to have the skills of an artist to personalize these intricate drawings. Talented artist Valentina Harper provides easy-to-follow tips on her distinctive patterning techniques. And as an added bonus, best-selling craft author Marie Browning joins the fun with beautiful coloring examples. Printed on high quality extra-thick paper that won t bleed through, all pages are pre-perforated for easy removal and display. Whether you use markers, gel pens, watercolors, or colored pencils, this book is the perfect way to relax and enjoy coloring.

(meer…)

Kleurproject Kerstmis

Gekleurd door Janet Panneman
Gekleurd door Janet Panneman

We hadden het kleurproject Kerstmis. We hebben 23 inzendingen mogen ontvangen. Dankjewel hiervoor. Leuk dat jullie zo enthousiast meedoen.

Natuurlijk hebben we ook alweer een nieuw kleurproject bedacht, maar dit verklappen we zoals altijd natuurlijk morgen pas. De informatie hierover zal hier op de site verschijnen. Dus houdt onze site in de gaten.

De inzendingen laten we hieronder aan jullie zien. Natuurlijk met naamsvermelding van diegene die de kleurplaat ingekleurd heeft. (meer…)