Kleur je dag!

SAM_0075Informatie die op internet te vinden is: Na het grote succes van Kleur je leven! is er nu een tweede kleurboek voor volwassenen: Kleur je dag! Met nieuwe gedetailleerde kleurplaten voor volwassenen. Door de hippe afbeeldingen met aansprekende citaten een prachtig cadeau voor wie creatief bezig wil zijn. Ook erg geschikt om samen met je kinderen te kleuren!

Bevat Bijbelse teksten en Bijbelse tekeningen.  (meer…)

ColoSolo Fly app & ColoSolo Box app


Informatie die op internet te vinden is: Maak op verbluffend eenvoudige wijze de mooiste kleurplaten helemaal naar jouw zin en moeilijkheidsgraad. Print ze vervolgens uit op de door jou uitgekozen papiersoort en beleef veel ontspannende uren/dagen met het inkleuren van je tekening. Stuur er ook eens een paar naar je vrienden en kijk hoe iedereen ze op hun eigen manier uitwerken.

Je kunt je kleurplaat met de ColoSolo Fly vullen met tekeningetjes van allerlei voorwerpen die je in de lucht kunt tegenkomen zoals vliegers, vogels, blaadjes, ballonnen, enz. en bij de ColoSolo Box met voorwerpen die in doosjes worden bewaard, bijvoorbeeld knopen, paperclips, kaartjes, knijpers, enz.

Gemaakt met ColoSolo Fly

Je kunt de figuren automatisch en at random (lukraak) laten plaatsen waarbij je de grootte en verdraaiing van de figuren apart kunt instellen en laten variëren. Elk voorwerp is ook met de hand simpel bij te stellen in plaats, grootte en verdraaiing en ook weer te verwijderen.

Gemaakt met ColoSolo Fly

Is je tekening klaar dan bewaar je hem met of zonder kaderrand. ColoSolo bewaart de tekeningen op de zelfde plek als je foto’s. Je kunt ze dus delen, versturen en printen zoals jij wilt. (meer…)

ColoSolo Geo app

Colosolo GeoInformatie die op internet te vinden is:Maak op verbluffend eenvoudige wijze de mooiste mandala’s helemaal naar jouw zin en moeilijkheidsgraad. Print ze vervolgens uit op de door jou uitgekozen papiersoort en beleef veel ontspannende uren/dagen met het inkleuren van je tekening. Stuur er ook eens een paar naar je vrienden en kijk hoe iedereen ze op hun eigen manier uitwerkt.

Je kunt je kleurplaat met ColoSolo Geo vullen met speciaal voor mandala’s ontworpen vormen. Deze keer staat hij in het teken van de geometrische vormen met heel veel diepte werking.Je mandala’s maak je van binnen naar buiten of andersom voor de verschillende effecten. Ook de tussenruimtes en de verdraaiing is apart in te stellen. Elk voorwerp is met de hand simpel bij te stellen in plaats, grootte en verdraaiing en ook weer te verwijderen.

Is je tekening klaar, dan bewaar je hem met of zonder kaderrand. ColoSolo bewaart de tekeningen op de zelfde plek als je foto’s. Je kan ze dus delen, versturen en printen zoals jij wilt. (meer…)

Het leukste kleurboek voor iedereen van Dutchbook

Informatie die op internet te vinden is: Deze drie nieuwe kleurboeken zijn uitgevoerd op een kleiner en handzamer formaat. Makkelijk mee te nemen en een leuk cadeau. Ze worden per drie boekjes tegelijk verkocht voor € 7,50 (per 3). Uiteraard altijd een verrassing, zoals je van ons gewend bent. De tekeningen zijn van dezelfde illustrator en deze drie boekjes zijn samengesteld in samenwerking met een Engelse uitgeverij. “Het zijn geweldige boekjes”, riep de redactie toen ze binnen kwamen! (meer…)

Mandala blokjes van Dutchbook

Informatie die op internet te vinden is: Deze 3 Mandala blokken zijn uitgevoerd op een handig formaat van 20 x 20 cm, mooi wit en stevig papier. Deze blokken hebben een handige spiraal zodat het boek helemaal open kan liggen of zelfs dubbel gevouwen. De blokken hebben een omvang van 48 pagina’s en 24 mandala kleurplaten. Het papier is dus aan een kant bedrukt, geen probleem met doordrukken.

Deze mandala blokken hebben we toegestuurd gekregen van dutchbook. Hiervoor onze dank.
(meer…)

Superschattige Mangafiguurtjes tekenen

Informatie die op internet te vinden is: Kawaii, het superpopulaire mangagenre, is overal! Van Hello Kitty tot Pokémon: deze superschattige Kawaii wezentjes nemen het over. Deze personages zijn enorm snoezig, eenvoudig om te tekenen, kleurrijk en levendig. Het Kawaii-genre drukt zijn superschattige stempel op een hele reeks bekende mangapersonages: van aanbiddelijke antro’s via beminnelijke monsters en dieren tot duistere-maartoch-schattige goths. Zelfs de adembenemende en mooie dames van moe, een subgenre van Kawaii, worden in de schijnwerpers gezet.
Christopher Hart, de onbetwiste meester van de manga, reikt je alle benodigde hulpmiddelen en technieken aan om deze geliefde Kawaiipersonages tot leven te brengen. De superschattige tekeningen en stap voor stap aanwijzingen bieden je alles wat je nodig hebt om te tekenen met de charme en persoonlijkheid van Kawaii. Van het gebruiken van kleurcontrasten tot het vereenvoudigen van ontwerpen:
Superschattige mangafiguurtjes tekenen biedt je een complete blik achter de schermen zodat je kunt zien wat er nodig is om te slagen als Kawaii-kunstenaar. Dit is de ultieme gids voor het tot leven brengen van de supersnoezige figuurtjes van het schattigste mangagenre.
(meer…)

Kleurambassadeur voor BBNC

BBNC uitgeverij had tot 1 maart jl. een wedstrijd om kleurambassadeur te worden. Bryan en Veronique hebben beiden een inzending gedaan om mee te dingen naar  Kleurambassadeur.

We hebben beiden meegedaan, eigenlijk meer met het idee van we doen mee voor de lol, maar we zullen niet winnen.

Gisteren (17 maart 2015) verschenen de namen van de winnaars op de facebookpagina van BBNC uitgeverij. Tot onze verbazing stonden onzer beiden namen op de lijst en hadden we dus gewonnen. We mogen ons dus vanaf nu Kleurambassadeur van BBNC noemen. Hier zijn wij best trots op!

Met onderstaande inzendingen hebben we gewonnen.
Bryan gewonnenSAM_0040

Vero gewonnen SAM_0042Wat houdt kleurambassadeur zijn in?
Wij gaan in opdracht kleurplaten in kleuren, die BBNC dan kan gebruiken ter promotie van de kleurboeken. Daarnaast gaan we over alle kleurboeken van BBNC, die wij van BBNC geleverd krijgen, reviews schrijven en natuurlijk op onze blog en social media delen. Daarnaast zal BBNC deze delen op hun eigen social media en website.

Wij zijn erg blij dat we deze kans van BBNC krijgen.

Heel Holland kleurt Nederland

Informatie die op internet te vinden is:Heel Holland kleurt is een nieuwe serie boeken die start met het themaboek Nederland.
Waarom kleuren wij niet allemaal ons eigen land? Inspirerende kleurplaten geven je de juiste richting om zo creatief mogelijk Nederland in te kleuren.De serie Heel Holland kleurt zal de komende jaren worden uitgebreid met Hollandse thema’s. Denk aan onze tulpen, aan onze duinen en aan onze prachtige Hollandse tradities zoals de kaasmarkt. Denkend aan Holland…
Dit boek hebben we gekregen van Dutchbook. Hiervoor onze dank.
(meer…)